מבולבלת דחוףףףףףףףףףףףףף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבולבלת דחוףףףףףףףףףףףףף
    יפית
    23/10/2009

-היי שבוע 24+4 הריון 3 הריון ראשון לידה רגילה הריון שי הפסקת הריון עקב היקף ראש קטן וחדרי מוח מורחבים 13
    בהריון זה בשבוע 8 ההיתי עם דימום כאשר יצר לי קריש דם ברחם בסקריה מוקדמת נמצאו מעיים אקוגונים ביצעתי דיקור יצא תקיןלפני כשבועים ביצעתי סקירה מורחבת ונמצא שלולאת מעיים 7-8מ' לרוחב לאחר שבועיים ביצעתי שוב פעם בדיקה ויצא שכלום לא השתנה נשלחתי לבצע אולטרסאונד דרך בית חולים יש חשש למעי הגס מוגדל מה זה אומר ? מה הטיפול ?האם זה נשכיח ? מה השלכות והמחלות שבאות עקב בעיה זו ? בעייתי היא שאני כבר בבהריון שני והבעיות לא נגמרות כל פעם משהו חדש האם זה בסדר אולי יש לי בעיה ברם? בגוף ? לבעלי ? בעיות בגניים? לא יודעת אפשר לעלות על זה או שאין קשר בין שני ההריונות
    בנוסף בתי בת 2 וחצי שנולדה מצאו אצלה חדר מוח ימיני מורחב 12 מ"מ האם יש מישהו שיוכל לענות לי על שאלותי ? למי אני צריכה לגשת ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ליפית

ד''ר ראובן שרוני
    24/10/2009

שלום יפית,
    אם יוגדר המעי גס כמורחב תהיה אבחנה מבדלת רחבה. לאחר בדיקה זו ולאור סיפור העבר הייתי מציע שתגיעי ליעוץ גנטי מסודר בה תקבלי תשובות למכלול שאלותיך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו