מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בטן עובר קטנהליאת29/10/2009
שלום,
אני בשבוע 26+5 , לפני כמה ימים הייתי בבדיקת ביקורת ובאולטרסאונד נצפתה תחילה הבטן של העוברית ככקטנה בשבוע (או אפילו שבועיים), שאר המדדים היו בסדר, כדי לוודא גודל של הבטן ניסה למדוד מעוד זוויות, ובכל זווית הראה מדדים אחרים - 25+2, 24"6 ובמדידה אחרונה 26+1
בסקירת מערכות בשבוע 24 כל המדדים היו תקינים לגמרי
משקל עוברית בסדר, עובר את הקילו לפי המדד של 26+1
בשקלול הסופי יצא שלפי המדדים הגדילה תקינה, אבל אני חוזרת לאולטרסאונד עוד 3 שבועות.
הראש היה יחסית גדול, בשבוע או אפילו יותר אבל אמר שזה בסדר ואמר לנו שהעוברית גבוהה גם.
בסוף הבדיקה אמר שהכול בסדר גמור ושאין לנו סיבה לדאוג, אבל אני שמטבעי חרדתית עוד דואגת קצת...
השאלה היא האם יש סיבה לדאגה, האם לחזור מוקדם יותר לאולטרסאונד...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לליאת
פרופ` ישראל מייזנר31/10/2009לפי תיאורך, הייתי ממתין לבדיקה הנוספת, ומשווה ביניהן. אם העובר גדל במספר השבועות שעבר בין בדיקה לבדיקה, ככל הנראה, פוטנציאל הגדילה שלו תקין. אם לא - יש לבצע בירור ופני לרופא המטפל בהקדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)