לחוצה....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחוצה....
    אפרת
    29/10/2009

בוקר טוב

ההריון הראשון שלי הסתיים בגרידה בשבוע 9 , לאחר הפלה נדחית (לא הודגם דופק)
    ההריון השני הסתיים בלידת ילד בריא ומקסים .
    כרגע שוב בהריון , כמעט שנתיים מלידת בני.
    ביום שני האחרון , בשבוע 7 בוצעה בדיקת אולטרסאונד ובה נראה שק חלמון ועובר , אך השק היה לא סדיר . כמו כן הדופק היה מאוד איטי (בתחילה הרופא לא הצליח לראות דופק כלל ולבסוף אחרי זמן ממושך ראה דופק איטי מאוד) .
    כמו כן , ציין בבדיקה לגבי מי השפיר : מיעוט קל.

התבקשתי לחזור על הבדיקה לאחר שבוע ....
    האם לפי אוסף הנתונים (שק לא סדיר , דופק איטי מאוד ועניין מי השפיר ) יש סיכוי בכלל ?
    האם ישנה בכלל אפשרות לטפח תקווה ?
    מנסיוני המצער עם ההריון הראשון - זה נגמר רע .... וגם אחרי שבוע לא נצפה דופק...
    מצד שני , יש לי את כל הסמפטומים שחוויתי בהריון התקין שהוביל ללידת בני : בחילות , הקאות וכולי .... כשבהריון הראשון שנפל לא היו לי שום סימפטומים כלל ....
    האם זהו בכלל מדד כלשהו ?
    האם ידוע על מקרים בהם כן היתה תמונת מצב לגמרי שונה בבדיקה החוזרת ?
    תודה מראש....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחוצה....

הוספת תגובה

• לאפרת

פרופ` ישראל מייזנר
    31/10/2009

בהחלט יתכן וההריון תקין, אם הינו מעט צעיר מהצפוי (ביוץ מאוחר למשל). בתחילתההריון, תמיד הדופק העוברי איטי יותר והוא עולה במהירות בשבועיים הראשונים של ההריון (מעבר ל 4 שבועות). זאת + הסימפטומים ההריוניים - נותנים סיכוי גבוה שההריון תקין. אנא, המתיני בסבלנות ובהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה... ובשורה!

אפרת
    03/11/2009

פרופ' מייזנר,
    תודה רבה על תגובתך המעודדת !
    אכן אתמול עברתי אולטרסאונד חוזר ולשמחתי הרבה הבדיקה יצאה תקינה לגמרי !
    בברכת יום טוב והמשך המלאכה הברוכה ,
    אפרת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו