מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- משקל גבוה וראש גדול במעקב גדילהרחליה29/10/2009
שלום רב,
אתמול נעשתה לי הערכת משקל במסגרת מעקב גדילת עובר.
אני בשבוע 35+3 והתוצאות מראות:
BPD 93 ממ מתאים לשבוע 38.3
OFD 116 ממ
HEAD CIR 328 ממ מתאים שבוע38.5
AB.CIR 347 ממ מתאים לשבוע 38.6
יחס HC/AC - 0.94
FEMUR LENGTH-73 מתאים שבוע37.1
גיל הריון US 38.5
הערכת משקל 3450 גר'
הערכת משקל מעל אחוזון 95.
הטכנאית אמרה שהרופא המטפלת חייבת לראות את התוצאות בהקדם האפשרי, אבל הצליחה לקבוע לי תור רק ל- 3.11.09.
האם יש סיבה לדאגה? האם יש חשש שיהיה צורך בניתוח קיסרי?
מדובר בהריון ראשון.
אני בת 25.
הכל נורמלי אצלי ואצל בעלי (גובה אישה 165 גובה הבעל 178, גודל ראש נורמלי)
בדיקת העמסת סוכר היתה תקינה
אשמח לחוות דעתך,
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרחל''ה
פרופ` ישראל מייזנר31/10/2009ממדי עוברך אמנם גדולים מהממוצע, אך הינם בגדר הנורמה לגיל ההריון. בהחלט יתכן כי העובר גדול מהצפוי, ובל נשכח שההערכה האולטראסונית אינה תמיד מהימנה וקיים בה טווח טעות של עד 20%. עובר גדול, איננו עובר לא תקין. אנו יודעים להתמודד עם לידה של עוברים גדולים , כולל הצורך בניתוח קיסרי במקרים מסוימים. אני משוכנע שהרופא המטפל יוכלך לסייע לך במצבך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)