מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- cmv שבוע 9.3שני19/09/2007
שמי שיר בת 31,
הריון ראשון שבוע 9.3 בבדיקה שנערכה ב 20/8
igg negative
igm negative
בבדיקה שנערכה ב 10/9
igg positive6.4
igm positive 86.1
האם תיתכן הדבקה בחודש הנ"ל והאם הסיכון הוא רב בשל השבועות המוקדמים?
האם בכל זאת ישנה אפשרות שהעובר לא נדבק
ערכתי שוב את הבדירה ומופנית למומחה למחלות זיהומיות.....
קשה להמתין עד שבוע 22 במתח כזה למי השפיר
האם ישנה דרך לאופטימיות לפני כן?
לתשובתך המהירה אודה אני כל היום בוכה.....
תודה שיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר CMV
פרופ` ישראל מייזנר19/09/2007רוב הסיכויים שנדבקת בוירוס בהדבקה טריה. הדרך לברר הדבקה עוברית היא במי שפיר ואין דרך ישירה יותר. צריך קצת סבלנות והרבה אופטימיות. הדבקה מוקדמת עלולה להיות מסוכנת יותר מהדבקה מאוחרת. אין לי ןלצערי, חדשות טובות יותר, ואולי המומחה למחלות זיהומיות יוכל להאיר את עיניך באינפורמציה שונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' ישראל שלום
שני20/09/2007תודה על תשובתך המהירה
שאלה נוספת לי אלייך
במידה וההדבקה התרחשה בתחילת ההריון שבוע 3-4 האם הסיכון פוחת מכיוון שאין עדיין התפתחות ממשית של העובר?
מאוד מאוד אודה
זו נקודה אופטימית עבורי שכן יש לי הערכת זמן הדבקה לפי חום שהיה לי
תודה ויום מקסים,
אנא השב לי במהרה
שני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהCMV
פרופ' מייזנר21/09/2007ההגיון אומר שכך הדבר. אייני יודע ספציפית לגבי CMV, ואולי למומחים למחלות זיהומיות ידע נוסף בנושא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)