מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קצב העליה של הורמון HCGליאת19/09/2007
שלום רב,
אני מודאגת נורא מתוצאות בדיקת הדם האחרונה:
וסת אחרונה: 7/8/07
בדיקת דם 10/9: HCG 70
בדיקת דם 19/9: HCG 335
אני לא יודעת אם זה רלוונטי- אבל המחזור שלי מאוד לא סדיר.
האם יש מקום לדאגה? האם ייתכן שמדובר בהריון מחוץ לרחם?
אודה לתשובה מהירה!!
תודה רבה וחג שמח
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר hCG
פרופ` ישראל מייזנר19/09/2007אמנם צפוי היה שרמת הורמון הhCG תהיה גבוהה יותר בשבוע 6 להריון לפי הוסת האחרונה, אך את מציינת שהמחזור לא סדיר. לכן, יתכן והביוץ מאוחר יותר, ולכן רמת ההורמון לא גבוהה. יש להתאזר בסבלנות, ולבצע בדיקת אולטראסאונד כשערכי ההורמון יעלו סביב 1000 ויותר. אם רמת ההורמון תשאר סטטית, אזי יש להתייעץ עם הרופא המטפל באשר לתקינות ההריון או בחשש להריון חוץ רחמי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרשות חומות...
ליאת20/09/2007פרופ' מייזנר שלום, ותודה על תשובתך המהירה.
לצערי- התווסף סימפטום נוסף- החלו לי הפרשות חומות דלילת כמו בסוף/התחלה של וסת.
מה המשמעות?
אני מצטערת על כל השאלות פשוט הרופא שלי בחופש עד יום שני, ואני לא ישנה מרוב מחשבות טורדניות...
דרך אגב- זה הריון שני. הריון ראשון היה תקין לחלוטין...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
פרופ' מייזנר20/09/2007הפרשות חומות יכולות להעיד על הריון לא תקין, אם כי לא בהכרח. יש להדוק הנושא אצל הרופא בבדיקה וגינלית+אולטראסאונד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר בדיקה ואגינלית
ליאת21/09/2007שוב שלום,
בבדיקה ואגנילית לא נראה דבר- לא הריון ולא כלום.
הרופא אמר שהדימום שיש לי הוא הפרשה מזערית וזה מאוד שכיח...
השאלה היא, האם ייתכן שבשלב הזה עדיין לא רואים כלום, ולמעשה חוץ מבדיקת הדם, אין שום אסמכתא לקיום ההריון? האם ייתכן שמדובר בהפלה טבעית, ולכן הדימום? או שהפלה מלווה בדימום מסיבי הרבה יותר?
אני מצטערת על מבול השאלות, אבל אני מוטרדת מאוד.
תודה וגמר חתימה טובה
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא נוספת- מאכזבת במיוחד
ליאת23/09/2007היי,
הבוקר ביצעתי בדיקת דם נסופת והבטא מאכזבת במיוחד: 401.
אני מניהח שלאור הערכים הנמוכים ברור שההריון לא תקין.
השאלה היא : מה עושים עכשיו?
האם הוא ייעלם מעצמו? האם נדרת התערבות כירורגית? כפי שציינתי בבדיקת אולטרסאונד מיום חמישי האחרון לא ראו כלום.
מתי אפשר להתחיל לעבוד על ההריון הבא? האם נדרת תקופת צינון? מה הסיכויי שזה יקרה לנו שוב? והאם יש דרך למנוע?
תודה על כל העזרה והתמיכה!!!
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)