בסקירה מורחבת -כיס מרה כפול לעובר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בסקירה מורחבת -כיס מרה כפול לעובר
    מרב
    10/11/2009

שלום רב
    אשמח לעזרתכם...
    אני בהריון (שלישי) בשבוע ה 25 להריון, בסקירה המורחבת נצפה "כיס מרה מקופל" בעקבות זה הופנתי לסקירה מכוונת שם נצפה "מחיצה עבה בכיס המרה לכל אורכו, הרושם הוא שמדובר בכיס מרה כפול".
    בנתיים - כל הרופאים עימם התיעצתי טוענים שלא שמעו על ממצא כזה, כמו כן גם לא מצאתי שום חומר באינטרנט בעניין זה ואין לי מושג למי לפנות.

אודה לכם מאוד אם תוכלו לשפוך אור ולהסביר לי במה מדובר ומה זה הממצא הזה, ו/או להמליץ לי על בדיקות נוספות ו/או פניה לרופא ספציפי אשר מתמחה בעניין

תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כיס מרה כפול?

ד``ר רון ברדין
    13/11/2009

מירב שלום
    3 אפשרויות שונות ציינת בנתונים לעיל. כיס מרה כפול , כיס מרה מקופל, מחיצה בתוך כיס המרה.אמנם ללא תצפית על המימצא קשה לתת הערכה מספקת אך כיס מרה כפול הוא מימצא נדיר מאוד. בשכיחות גבוהה יותר קיפול של כיס המרה. כעקרון נוחכות מחיצה בתוך כיס המרה איננה המאפיין לכיס מרה כפול.במידה ולא תבצעי הערכה נוספת של המימצא הרי שאחרי הלידה מומלץ לבצע בדיקת אולטרהסאונד לילוד לאיבחון ברור.נדיר שנילווים למימצא מצבים חריגים נוספים .המימצא לא דורש מעקב מילדותי מיוחד.
    .אני גם ממליץ לשקול בתאום עם הרופא המטפל שלך ייעוץ גנטי בנושא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ל ד"ר ברדין - אני מודה לך על תשובתך

מרב
    13/11/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למירב

ד``ר רון ברדין
    13/11/2009

בשימחה רבה
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו