מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בבקשה דחוף!!!שוש10/11/2009
היום הייתי בשקיפות עורפית, שבוע 13.2. השקיפות תקינה לחלוטין אך ממצא מדאיג ביותר נצפה:
"אסימטריה בולטת בחדרי המוח - שמאלי 8 מ"מ וימני 6.5 מ"מ עם מימדים שונים של הכרואיד פלקסוס. נצפה ממצא ליד חדר שמאל הדוחק הצידה. ישנה הרחבה גם של חדר שלישי ורביעי, נצפה צרבלום דוחק אחורנית. גרעינים בזאליים אסימטריים."
הופנתי לסקירה מכוונת למוח אך היא נקבעה רק לעוד שבועיים ואני לא יודעת איך אחזיק מעמד.
האם יש איזה שהוא סיכוי לאופטימיות?
בבקשה בכנות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים לי?
שוש13/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמימצאים בשקיפות עורפית
ד``ר רון ברדין13/11/2009שלום שוש
הייתי שמח לתת לך מענה טוב ומדוייק אך ללא התמונות עצמן וחתכי הבדיקה לא ניתן להתייחס ולכוון לסיבה למימצאים. בכל מיקרה זה גילוי מוקדם מאוד עוד טרם סקירת מערכות מוקדמת שטיבו לא ברור לי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל תודה, אבל...
שוש14/11/2009האם עצם זה שהסקירה המכוונת (אצל ד"ר מולנר אגב) נקבעה לעוד שבוע (מעכשיו) יכול להאיר יותר את הממצאים והאם יתכן שהמצב ישתנה?
ועוד דבר, הופנתי ליעוץ גנטי וזאת למרות שזהו הריוני השלישי אחרי שני הריונות תקינים ושני ילדים בריאים ומקסימים. מה יכול להיות הגורם לכך?
ושוב תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהייעוץ גנטי למימצאים
ד``ר רון ברדין14/11/2009שוש שלום
הסיבה שהופנית לייעוץ גנטי קשורה במימצאי בדיקת האולטרהסאונד ללא קשר לכך שביצעת בעבר את הבדיקות הגנטיות המקובלות. את הייעוץ הגנטי לכן רצוי שתבצעי אחרי הערכה המכוונת הצפוייה לך.
לגבי האפשרות של שינוי במימצאים בבדיקה הבאה הם יכולים להשתנות אך מעבר לכך בלי לראות הבדיקה לא ניתן להרחיב התשובה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)