מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת אולטראסאונדשרה15/11/2009
אני בהריון שבוע 5, אינני רוצה לעשות בדיקות אולטרסאונד כלל כי לא בטוחה שזה לגמרי לא מזיק לעובר. רופא נשים שהגעתי אליו לא רוצה לטפל בי כלל בלי הבדיקה.
מה אפשר לעשות? איך אוכל להיות במעקב בכל זאת בעזרת הבדיקות הרגילות האחרות?
אני חברת קופת חולים מכבי, האם אני יכולה לדרוש טיפול של רופא נשים בכל מקרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין תשובה?
שרה17/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשרה
פרופ` ישראל מייזנר21/11/2009למיטב הידע הרפואי עד עתה, אין כל נזק לעובר בבדיקות US בהריון. קיים כבר דור שני לנשים שעברו בהריונן בדיקות אולטראסאונד, ולא ידוע על כל נזק לנשים אלו או לצאצאיהן.
אינך יכולה להכריח רופא לטפל בך, כאשר אינך מוכנה לבצע בדיקות אותן הוא רואה חיוניות להמשך מעקב ההריון. אם חס וחלילה תהיינה בעיות לילוד אל מי תבואי בטענות? כמובן שלרופא שלא "שכנע " אותך לבצע את בדיקות האולטראסאונד ולא תאשימי את עצמך.
עצתי הטובה אלייך: שמעי בעצת רופאך, וכדאי לבצע את הבדיקות שאין עמן, כפי הידוע עד היום, שום נזק, ותועלתן עולה על כל נזק נדיר אפשרי שיתגלה אולי בעתיד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהUS ראשוני
מורן03/12/2009שלום. אני בשבוע ה6 פלוס אחד להריון. היום עשיתי בדיקת אולטרה סאונד ראשונה וראינו רק שק הריון. עדיין לא ראינו עובר או דופק. האם זה תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)