בדיקת אולטראסאונד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת אולטראסאונד
    שרה
    15/11/2009

אני בהריון שבוע 5, אינני רוצה לעשות בדיקות אולטרסאונד כלל כי לא בטוחה שזה לגמרי לא מזיק לעובר. רופא נשים שהגעתי אליו לא רוצה לטפל בי כלל בלי הבדיקה.
    מה אפשר לעשות? איך אוכל להיות במעקב בכל זאת בעזרת הבדיקות הרגילות האחרות?
    אני חברת קופת חולים מכבי, האם אני יכולה לדרוש טיפול של רופא נשים בכל מקרה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת אולטראסאונד

הוספת תגובה

• אין תשובה?

שרה
    17/11/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשרה

פרופ` ישראל מייזנר
    21/11/2009

למיטב הידע הרפואי עד עתה, אין כל נזק לעובר בבדיקות US בהריון. קיים כבר דור שני לנשים שעברו בהריונן בדיקות אולטראסאונד, ולא ידוע על כל נזק לנשים אלו או לצאצאיהן.
    אינך יכולה להכריח רופא לטפל בך, כאשר אינך מוכנה לבצע בדיקות אותן הוא רואה חיוניות להמשך מעקב ההריון. אם חס וחלילה תהיינה בעיות לילוד אל מי תבואי בטענות? כמובן שלרופא שלא "שכנע " אותך לבצע את בדיקות האולטראסאונד ולא תאשימי את עצמך.
    עצתי הטובה אלייך: שמעי בעצת רופאך, וכדאי לבצע את הבדיקות שאין עמן, כפי הידוע עד היום, שום נזק, ותועלתן עולה על כל נזק נדיר אפשרי שיתגלה אולי בעתיד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• US ראשוני

מורן
    03/12/2009

שלום. אני בשבוע ה6 פלוס אחד להריון. היום עשיתי בדיקת אולטרה סאונד ראשונה וראינו רק שק הריון. עדיין לא ראינו עובר או דופק. האם זה תקין?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו