טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני עוד פעם שולח לכם על הרחבת חדרי מוח בסקירת מערכות מורחבת אמרו לנו שרוחב אחד חדרי המוח 8.5 והשני 9 אחרי חודש אחד היה 9 והשני הגיע ל 11 אז פנינו ליחידת סיכוני הריון בבית חולים רמבם ובבדיקה היה אחד 8 והשני 9 חזרתי בשבוע ה 32 ועשו לי צילום למוח ואמרו לי שהכל בסדר חוץ מההרחבה שהיתה באותו יום 11mm היה לנו גם ייעוץ גיניטי וגם אמר לנו אין מה לפחד. בבית יש לי בת בריאה עשיתי בדיקות למחלות תורשתיות גם הכל בסדר כל הבדיקות שעשיתי במהלך ההריון היו תקינות חוץ מההרחבה השאלה שלי: האם באמת אין מה לפחד או שצריך לעשות עוד בדיקות כמו MRI למוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מבכירי הגניקולוגים ומחלוצי טיפולי הפריה החוץ גופית בארץ. כיום הינו סגן מנהל היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים בילינסון. את טיפולי ההפריה החוץ גופית IVF, מבצע במטופליו בבית החולים אסותא בתל אביב. מומח... קרא עוד