מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שתי הערכות משקלליאת07/12/2009
שלום רב,גיל הריון 33+6
לאחר הערכת המשקל הראשונה שביצעתי בשבוע 31(3) אמרתם לי לחזור ולשאול שוב כעבור המדידה שנערכה אתמול אחרי שבועיים בשבוע 33(5).
המדדים במדידה ראשונה שבוע 31(3):
bpd - 8.36 cm מתאים ל33(5)
hc - 29.82 cm- (מתאים לשבוע 33
cereb 3.82 cm - מתאים לשבוע 31(1)
ac - 25.55 cm- מתאים לשבוע 29(5)
fl 5.47 cm - מתאים לשבוע 28.6
tibia 5.02 - מתאים לשובע 30
hl - 5.01 cm - מתאחם לשבוע 29(2)
ulna - 4.55 cm מתאים לשבוע 29(1)
radius - 4.16 cm מתאים לשבוע 28(6).
המדדים בהערכת המשקל השניה בשבוע 33(5):
bpd - 8.44 cm
hc - 30.36 cm
cereb - 3.91 cm
ac - 28.32 cm
fl - 6.07 cm
tibia - 5.34 cm
hl - 5.24 cm
radius - 4.33 cm
ulna - 4.91 cm
חשוב לי שתגידו לי את דעתכם, על המדדים האם העצמות שהיו קטנות בשבועיים מגיל ההריון שמרו על הפער שלהן לפי אחוזונים ובאיזה אחוזונים העצמות נשארות?
בנוסף מה לגבי צרבלום?אני רואה שלא גדל בשבועיים האלו כמעט מה זה אומר?האם זה מטריד?מה לעשות עם זה?
אציין שבינתיים ביצעתי דיקור מי שפיר פיש חזר תודה לאל תקין , ואני מחכה לתשובה של אנכרודופסליה והיפוכונדרופלזיה, מתפללת שתקינים.
מה לעשות עם התוצאות הללו של המדדים?האם תקין ומה זה אומר הצרבלום?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדידות
ד``ר רון ברדין08/12/2009ליאת אנא צרפי לאיזה שבוע מתאים כל אחד מהמדדים שציינת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצרפת הערכות שבוע לבקשתך
ליאת08/12/2009הי
הערכות השבוע המתאים במדדיה שניה הם ככה
fl- מתאים לשבוע 31(4)
tibia - לשבוע 31(4)
hl - לשבוע 30(4)
radius - לשבוע 30(2)
ulna - לשובע 31(1)
cereb- לשבוע 31(4) לגבי זה יש לי שאלה נוספת אנא ענה לי איך יתכן שלא גדל מלפני שבועיים כמעט?האם ככה זה גודל בשבועות אילו?
bpd - לשבוע 34
hc - לשבע 33(5)
ac - לשבוע 32(2)
(חשוב לי לציין שהמומחה שעשה את הסקירה בדק לפי אולטרסאונד ראשון ראשון ראשון שנעשה ואמר שלדתי גיל ההריון קטן בשבוע בכלל וככה באמת היה עד לשקיפות עורפית בו תוקן היות ונצפה עובר גדול יותר ולכן ציין שאם העובר קטן בשבוע אז כל המדדים מתאימים אבל נניח והתיקון היה נכון וגיל ההריון הוא במידידה שניה 33(5) אנא אמור לי תשובתך על המדדים)
וכן על הצרבלום מה זה אומר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)