קפל עור בראש העובר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קפל עור בראש העובר
    רחלי
    11/12/2009

צהרייים טובים,

בתמונות שלאחר סקירת מערכות שניה, שהייתה תקינה, ראו מעל ראש התינוק כמו "כיפה" כזו שממש אי אפשר לפספס. כאילו והוא שם כיפה על הראש. שאלתי את הרופא מה זה והוא ענה שזה בסדר, שזה קפל עור. רציתי בבקשה לשאול ממה נובע קפל עור בראש העובר, האם זה תקין, האם זה נעלם מעצמו, האם זה עלול לגרום לבעיה אסתטית כלשהי כשהעובר יוולד והאם זה משהו שצריך לטפל בכך?

(יש לציין שעשיתי מי שפיר, הבדיקה תקינה הן מבחינת הכרומוזומים והן מבחינת החלבון העוברי).

תודה רבה על התשובה (מקווה שתהיה מעודדת),

שבת שלום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קפל עור בראש העובר

הוספת תגובה

• מימצא בסקירה

ד``ר רון ברדין
    13/12/2009

אורית שלום רב
    מאוד הייתי שמח לעודד אותך ורוב הסיכויים שזה מה שהיה קורה לו הייתי בוחן התמונות אך בהיעדר כל יכולת לראות במה מדובר וללא צילומי הבדיקה לא ניתן להתייחס מקצועית לשאלתך
    בהצלחה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאורית

פרופ` ישראל מייזנר
    14/12/2009

אין לי שמץ של מושג על מה מדובר. אינני מבין על מה מדובר בקפל עור על הראש. זו מסוג השאלות שללא בדיקה, אף אחד לא יוכל להגיד לך במה מדובר. לכן, פני לבודק מוסמך שרק בעיניו יוכל לענות לשאלתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו