מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הרחבת חדר מח עוברמורן15/12/2009
שלום רב.
אני בהריון תאומים שבוע 31.בן ובת.
נמצאה בשבוע 27(לאחר שכל ההריון הבדיקות היו תקינות9הרחבה בחדר מח שאמלי של הבן.
עקבו אחרי זה כמה פעמים(במרחב של שבועיים) ובכל פעם זה נשאר פחות או יותר אותו דבר 9.7 ממ -10 ממ
הומלץ לי לבצע mri לבן כי כרגע לא יכולים להיות בטוחים בוודאות שהכל בסדר או שהכל לא בסדר.
אני מאד מאד חוששת מהבדיקה הזאת.(במיוחד מזה שהבנתי שהראש נכנס למכשיר אני לא מסוגלת לעמוד בזה)
יותר מכך אני חרדה מהתוצאות.
מנגד אני עלולה ללדת תוך חודש ואז אולי בכלל התוצאה לא תגיע בזמן(צירים מוקדמים,נמצאת במנוחה מוחלטת פרט לבדיקות)
1.מה המלצתך מנסיונך האם לבצע או לא?
2.האם על סמך ממצא זה יש אכן סיבה לדאגה .??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למורן
ד''ר ראובן שרוני19/12/2009מורן שלום,
האם הומלץ אחרי בדיקת אולטרה סאונד?
במידה וכן - יש לבצע. המטרה לראות את שאר מבני המוח. ברוב המקרים יהיה תקין
התשובה מתקבלת תוך זמן קצר (לא כמו דיקור מי שפיר)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)