ראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ראש
    גילה
    15/12/2009

בהערכת משקל בשבוע 30+3 הראש נמדד 301 מ"מ התאים לשבוע33+3. נערכה סקירת מוח מכוונת אצל ד"ר מלינגר שטען שהכל תקין לחלוטין ושהראש באחוזון 90. שאין צורך לעקוב יותר. שאר העובר באחוזון 75. שבועיים מאוחר יותר אצל טכנאית היקף הראש עלה ל319. הפער גדל בכמה ימים(3 שב' וחצי).אני ובעלי גבוהים לי יש היקף ראש קרוב ל59 ולבעלי קרוב ל60. בתנו הבכורה גם נצפתה עם ראש גדול בהערכות אך בסטיהשל שבועיים שלושה בלבד. גם היום לקראת גיל 3 יש לה היקף ראש גדול מהממוצע. יחד עם זאת קיים החשש שהפער יגדל. והבנתי שאם מגיע לאחוזון 97 ומעלה כבר יותר בעייתי.מה עושים אז? אני פשוט מאוד חרדה עכשיו מא.ס לא.ס (הריון מאוד יקר...)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ראש

הוספת תגובה

• לגילה

ד''ר ראובן שרוני
    19/12/2009

שלום גילה,
    אם הבדיקה המכוונת למוח היתה תקינה והסיכום היה שאין צורך לעקוב יותר או לבצע בדיקות או יעוצים נוספים, נראה שזו מסקנת הבודק גם לאור הבדיקה הנוספת ואפשר לברר איתו. גם הסיפור המשפחתי תומך בכך. בכל מקרה על הרופא המטפל לשים לב לגודל הראש לקראת לידה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו