מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סיסי שיליה - הריון מרובה עוברים?!ר.מ29/09/2007
אני בשבוע ה- 7 להריוני נמצאו 3 עוברים ( אחרי טיפול באיקקלומין- זה הריון ראשון ולא עברתי הפלה, אני בת 30.5)- אני ובעלי הובחנו כנשאים של הגן סיסיטיק פיברוזיס!
אני מעויניינת לעשות סיסי שליה!
רציתי: א. לשמוע פרטים על תהליך זה בהריון מרובה עוברים?
ב. לקבל המלצה על רופא מומחה שמתעסק בסיסי שליה בהריון מרובה עוברים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיסי שיליה
פרופ` ישראל מייזנר29/09/2007בדיקת סיסי שיליה בהריון שלישיה אינה פשוטה, וצריך למפות היטב את מיקום העוברים והשיליות, עקב סיכון וחשש לטעות בין העוברים. כלומר, יתכן או עלול להיווצר מצב בו הבדיקה או שתהיה קשה ובעלת סיכון לטעות, או שהדגימה תהיה בלתי אפשרית. במצבים אלו, קשה להשלים בבדיקת מי שפיר שכן לא תמיד ברור אם העובר שנדגם, הוא זה שנצפה מאוחר יותר טרם דיקור מי שפיר.
אני מבין את הרצון לדיקור מוקדם, אך אינני משוכנע שסיסי שיליה היא הבדיקה האופטימלית לכך, בהריון שלישיה.
אינני נוהג להמליץ על רופאים. אנא פני לרואפ המטפל ואני משוכנע שידע להדריכך. אגב, מה עם דילול עוברים? האם על הפרק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי דילול
ר.מ29/09/20071. תודה על ההתיחסות המהירה!
2. רציתי לעשות את הדילול לאחר הבדיקה על מנת שבמידה ויתגלו עובר או יותר חלילה חולים נדע את מי לנפות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה כדאי?
ר.מ29/09/2007מה אתה ממליץ? לחכות למי שפיר? או...?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיסי שיליה
פרופ' מייזנר30/09/2007לחכות למי שפיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)