רציתי להודות ולשבח- פרופ' ענתבי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רציתי להודות ולשבח- פרופ' ענתבי
    רונאל
    27/12/2009

ביום חמישי האחרון ביצענו סקירה מורחבת אצל פרופ' אייל ענתבי במכון מורן באשדוד.
    קיבלנו עליו המלצות חמות מהמון נשים באזור אשדוד והסביבה,
    הוא ביצע סקירת מערכות מורחבת לאחר שביצענו אחת כזו בקופ"ח וקיבלנו תשובה מדאיגה(כזו שהדירה שינה מעינינו).הבדיקה בוצעה בתלת וארבע מימדים כך שניתן לאפיין את הבעיות שהועלו בצורה מדוייקת יותר.
    בסקירה (שארכה יותר ממחצית השעה) הוא נתן פרופורציות אחרות למהות הבעיה וציין כי היא גבולית- לצורך העניין , היתה בעיה בחדרי מוח מורחבים,
    הוא הרגיע אותנו לאין שיעור, אדם נהדר, נעים הליכות, טונציה מרגיעה ונתן לנו הסבר מעמיק לכל שאלותינו-והיו כאלו המון.
    חייב בשבחו,ממליץ בחום(תשלום מסופסד ע"י קופ"ח כמעט מלא).

תודה אדם מקסים.
    רונאל נתנ-יה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לרונאל

פרופ` ישראל מייזנר
    29/12/2009

יישר כוח!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מרוצה בכלל... !!!

הריונית
    18/07/2010

טוב אני ממש לא ממליצה ...

אני כבר פעמיים הייתי אצלו (לא מרצון ) בפעם הראשונה בדיקה של 50 ד'ק עפ" הסבר של הפקידה בטלפון הפך לבדיקה של 25 ד'ק .. וזה לאחר המתנה של שעה ב11 בלילה !!! והם אפילו לא טרחו להודיע , דבר שידעו עליו כמה שעות מראש !!
    ללא הסברים וללא שום חיוך כל הבדיקה !! ... כל מידע היה צריך להוציא ממנו .. לא נתן פרטים ולא היה ממש נחמד ..
    דיסק לא היה לו בגלל זה הייתי צריכה לבוא בפעם השניה !!! ... וגם בקושי תמונות ... ולא ברורות ...!!

גם בפעם השניה איחור של מעל שעה !! ... תתפלאו אבל בחצות ..

בקיצור אני ממש לא מרוצה ולא ממליצה ..
    בטלפון הם נחמדים .. זה כנראה התרגיל !! ואין שום הצדקה לא ליחס ולא למחיר !!!

אבל זו רק דעתי .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצטרפת לשבחים לפרופ' ענתבי!

מיכל שפירא
    23/03/2011

ביקרנו אצל הפרופ'-אייל ענתבי לפני כחודש בקליניקה החדשה שלו במגדלי K באשדוד, קיבלנו יחס מדהים מהמזכירה שלו, הסבר מעמיק,סבלנות ונכונות לענות על כל שאלותינו(והיו כאלו המוןןן!!),למרות השעה המאוחרת יחסית 22:00 בלילה, הפרופ' קיבל אותנו בחיוך רחב, היה נכון לענות על כל שאלותינו ברוגע ובטונציה שהשרתה עלינו נינוחות מדהימה! בהקשר לסקירת המערכות שלשמה הגענו, הסכים לעבור על בדיקות קודמות וכן ציין שישמח! לראות את כל הבדיקות במהלך ההריון -כשירות ובשמחה!!, יצאנו משם אחרי כמעט שעה של תור,חשנו ממש יחס של VIP, וכל זאת הסתכם בסה"כ פחות ממאתיים ש"ח בלבד!!!
    ממליצה בחום לתושבות הדרום(אנו הגענו מרמת גן).
    תודה לך אדם ורופא בחסד עליון!!
    מיכל שפירא(שבטוח תשוב אליך גם בהריון הבא!)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו