טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אני בשבוע השישי ולפני שבוע התחילו דימומים הלכתי לרופא אמר שזה בסדר וכבעבור יומים היו יותר ויותר עד לקרשי דם הייתי במיון ועדיין יש שק הריון אבל עדיין ללא דופק הלכתי שוב לרופא והדימום פחת אבל עדיין לא נמצא דופק הרופא טוען שזה הריון אינו תקין שמתחלה הוא זה היה נראה כך, אמרתי עם אני יכולה להשאר עוד קצת לקוות שיהיה דופק אמר שאין בעיה אבל שאני לא יצפה להרבה ובטא שלי 15000 אוף... יש סיכוי??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שרה שלום, ברמה זו של בטא יש לראות דופק (אני מבין שגם קוטב עוברי לא נראה) ואם לא נראה קרוב לודאי מדובר על הריון לא תקין. יש מצבים נוספים בהם בטא יהיה ברמה זו ללא דופק בעובר. הסבר מפורט על ידי הרופא המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד