הרחבת אגן כיליה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרחבת אגן כיליה
    שירה 3
    03/01/2010

שלום רב, אני בהריון בשבוע 22.5, ביצעתי היום סקירה מורחבת שהייתה תקינה כולה מלבד בכליות שרשום הרחבת אגן כליה ימנית 6.2 מ"מ, הרחבת אגן כליה שמאלית 6.2 מ"מ. מעבר לזה רשום שאין הרחבה של גביעיים הפרנכימה שמורה וכיס שתן הודגם תקין. שאר הסקירה תקינה לחלוטין. יש לציין שביצעתי מי שפיר עקב גילי שהתשובה שהתקבלה תקינה לחלוטין. הרופא ביקש שאחזור לסקירה מכוונת לכליות בעוד 6 שבועות. הרופא טוען שככל הנראה זה שום דבר והערך גבולי אך עדיין אני ממש לחוצה. מה דעתך? מה יכול לגרום לזה? מה יכול להיגרם מזה? מה בכלל הבעייה? אודה לתשובה מהירה . תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרחבת אגן כיליה

הוספת תגובה

• אגני כלייה

ד``ר רון ברדין
    03/01/2010

שירה שלום רב
    אני בהחלט מסכים עם תשובתו וגישתו של הרופא שבדק אותך. ראשית הרחבה גבולית בלבד לשבוע זה במיוחד נוכח היעדר מימצאים חריגים אחרים במערכת השתן ו תוצאות דיקור מי שפיר תקינים.
    הגישה הזהירה בהחלט עדיפה ולכן הומלץ שתחזרי על הבדיקה כעבור מספר שבועות על מנת לוודא שאין דינמיקה לרעה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו