שבוע חמישי + 6 ימים ללא דופק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שבוע חמישי + 6 ימים ללא דופק
    שרון
    08/01/2010

שלום,
    בשבוע חמישי + שישה ימים להריון, לאחר iui שנעשה ב-10.12, ובבדיקת אולטרסאונד נראה שק הריון, שק חלמון וקוטב עוברי שמתאים לשבוע שישי אך ללא דופק. יום למחרת עשיתי בדיקת bhcg שהתוצאה שלה היתה 18875, וזה בערך כשבוע אחרי הבדיקה הקודמת שהיתה 1468.
    נאמר לי להגיע לאולטרסאונד עוד שבוע שוב, אך אני מאוד לחוצה ורציתי לדעת מה הסיכויים לכך שההריון תקין או לא??!!
    תודה רבה
    שרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לשרון

ד''ר ראובן שרוני
    08/01/2010

שלום שרון,
    ברמה כזו של bhcg 18000 הייתי מצפה לרואת דופק. האם היה ספק בראיית הדופק? יתכן שהבדיקה היתה קשה טכנית
    הבדיקה הנוספת תבהיר התמונה
    נראה לי שהבודק לא היה מודע לבדיקת הדם וברמה כזו של bhcg יש לחזור על הבדיקה בהפרש קטן יותר (קרוב לודאי שיראה דופק) ואם לא בוצע יש פנות לחדר מיון לשקול גם בדיקה גופנית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה, מקווה לטוב!!

שרון
    09/01/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו