מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שואלת שוב לא נעניתי בבקשה תשובהלילך12/01/2010
שלום אני כתבתי לכם כי בלב כבד הפסקתי את ההריון בתה"ש בשבוע 36 עקב טרנסלוקציה 11 ו22 אצל העובר כאשר ההורים אינם נשאים+ממצא של עצמות קצרות מגיל ההריון.
רשמתם לי שסבירות לאירוע חוזר כזו היא נמוכה ביותר.
אני מאוד מאוד חרדה כי לא קולטת אם אנחנו בריאים איך יצא שעובר פיתח זאת לעצמו איך?
זה הריון ראשון היה ולכן העצב הכאב הרב.
אני יודעת שאני אולי מפוחדת וחרדה מעל הנדרש ומקווה שככ, אולם רק שאלה אחת מטרידה אותי, אם חס ושלום חס וחלילה חס ושלום קורה שחוזר, שוב, וזה אומר המקרה הנדיר הזה שלא ממש קיבלנו עליו הסבר אולם אמרו לנות בייעוץ הגנטי אצלכם שהוא מאוד נדיר של מוזאיקה או משהו כזה בתאי מין, האם יש גם במקרה הנדיר חלילה וחס לא עלינו פתרון לרפואה ואפשרות להביא ילד בריא לעולם?האם בכל מקרה ללא תלות בכסף או כל דבר אחר יש לרפואה מה להציע אם חלילה דבר כזה חוזר שוב, טיפול כלשהו או משהו כזה?כי הבנו שלהורים נשאים יש פתרונות של pgd האם גם במקרה שלא נשאים וחס ושלום זה חוזר יש טיפול כלשהו, בבקשה בבקשה בבקשה?בבקשה תטעו בי את האופטימיות הזו באם תגידו שיש לכל דבר פתרון.
תודה רבה לכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללילך
פרופ` ישראל מייזנר17/01/2010עם כל הרצון הטוב לעזור לך, פורום זה עוסק באולטראסאונד. עלייך לקבל יעוץ מגנטיקאי מומחה בתחום, שכן אנו לא עוסקים בתחום יעוץ זה ואיננו יודעים מה לענות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)