מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ריבוי מי שפירמיה18/01/2010
בס"ד
אני בשבוע 22 וביום 15/1/10 עשיתי סקירה . לא עשיתי שום בדיקות אחרות לפני כן אלא רק מעקבים. בבדיקה הרופאה כתבה שיש לי 270 בריבוי מי השפיר וכי היחס בין הראש לבין הגפיים מראה על פער של 10 ימים או שבוע ( עם משווים עם הקף הראש רק שבוע פער).
אני בת 35.5 ושני ההריונות הקודמים שלי היו תקינים לחלוטין. גם בחודש 12/09 רופאת נשים כתבה שכמות מי השפיר תקינה.
בדקתי את הבדיקות של ביתי הבכורה וראיתי שבשבועות 35-37 היה לה פער של שבועיים ואפילו שלושה שבועות בין הראש לגפיים.
מה הסיכוי שיש בעיה ? בנתיים עוד לא קיבלתי את תוצאות העמסת הסוכר שעשיתי אתמול. כמו כן רציתי לדעת אם אחד מכם עובד עם קופת חולים כללית והאם דרך המושלם ניתתן לפנות אליכם לייעוץ?
תודה מיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיה
פרופ` ישראל מייזנר18/01/2010רוב הסיכויים שהעובר בריא. הפער במדידות אינו משמעותי (בלי קשר להריון העבר), אך יש מקום להתייחס לריבוי המים ועלייך להיבדק על ידי מומחה באולטראסאונד לשלילת סיבה עוברית לריבוי המים. ד"ר ברדין ואנוכי, איננו עובדים עם כללית מושלם, ואינני יודע לגבי ד"ר שרוני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)


.jpg)
