מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- cpc במחרחל20/01/2010
שלום,
אני בשבוע 23 להריוני. בשבוע 20 עשיתי סקירת מערכות מאוחרת והתגלה cpc חד צדדי בקוטר 2.5 מ"מ. עכשיו עברתי אולטראסאונד רגיל למעקב וראו שהcpc נעלם. אני רציתי לשאול אם עדיין חשוב לעשות את בדיקת האקו לב עובר ויעוץ גנטי. ואם כן מה הסיבה?
תודה רבה,
רחל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרחל
ד``ר רון ברדין21/01/2010רחל שלום רב
ראשית CPC כפי שהוסבר לך אני מניח איננו מהווה מימצא מעורר דאגה /חמור כאשר הוא מימצא בודד ושאר הבדיקה תקינה. היעלמות ה CPC היא מהלך צפוי ויחד עם זאת לא מומלץ לבטל את בדיקת האקו לב .ייעוץ גנטי הוא חלק מרוטינת הבירור ואמנם אינני צופה הפתעות בייעוץ זה אך לא ממליץ לדלג עלייה. בייעוץ זה תידרשי להציג בדיקות קודמות כולל שקיפות עורפית , סקר ביוכימי טרימסטר 1 חלבון עוברי וסקירה אותם לא ציינת כאן ובהתאם יינתן לך הייעוץ הגנטי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)