לחוצה מאוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחוצה מאוד
    מירי
    24/01/2010

שלום, אני בת 35 בהריון 3 שבוע 35+2 בבדיקה היום אצל הגניקולוג יש ירידה בכמות מי שפיר AFI10 וכן העובר שהיה עד כה במהלך כל ההריון באחוזון 65 פלוס מינוס ירד לאחוזון 42 הרופא לא היה מודאג ואמר שיכולה להיות סטייה בההערכה, מוניטור תקין . הוא בדק את תפקוד השליה ואמר שזרימת הדם לעובר תקינה. אני בהיסטריה כיוון שבהריונות קודמים לא הייתה סטייה באחוזונים ולא ירידה בכמות מי שפיר ומהססת כרגע האם לרוץ לבית חולים ולבקש הערכה נוספת שמא העובר במצוקה והשליה איננה מספקת לו מזון כראוי.
    אודה לתשובה מהירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחוצה מאוד

הוספת תגובה

• למירי

פרופ` ישראל מייזנר
    30/01/2010

על פניו, נראה כי אין בעיה משמעותית בעוברך. הסטייה במדידות, מוכרת בשלהי ההריון, ויכולה להיות אף גדולה יותר, וכנ"ל לגבי הערכת כמות המים. לכן, אני סומך על רופאך, שיעשה את הנכון ויידע לעקוב כיאות אחר עוברך. כרגע, לפי הסיפור, לא נראה כי העובר במצוקה, ונדרש מעקב ותו לא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו