טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני נמצאת בשבוע 6 בבדיקת אולטראסאונד שק הריון נמצא תקין + דופק בנוסף נמצא כתם שחור מחוץ לשק, הרופאה חושבת שמדובר בקריש דם כתוצאה מדימום קודם ובאמת היה לי דימום קשה לפני כחודש וחצי היא אמרה לי לנוח ולא להרים משקלים בשבועיים הקרובים... יש עוד משהו לעשות? מה סיכויי הפלה? האם זה נחשב הריון בסיכון? מה זאת אומרת מנוחה - לשכב ולהרים רגליים כל היום? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הכתם השחור יכול להיות שטף דם, אך באותה המידה יכול להיות חלק מהתפתחות תקינה שך שק ההריון. בהנחה שמדובר בהמטומה (שטף דם), מומלצת מנוחה והמנעות ממאמץ פיזי. העדר דימום, הינו סימן חיובי ומעודד!. בהעדר דמם - סיכויי ההפלה דומים לאלו של הריון רגיל. מנוחה כל היום אינה הפיתרון בהעדר דימום אקטיבי. רצוי לא להתאמץ יתר על המידה ולהשתדל לנוח במידת האפשר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד