מודאגת!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מודאגת!!!
    יהודית
    08/02/2010

שלום רב!!
    אני יהודית בת 28 !! ישלי ילדה מדהימה בת 6 ואני אחרי 5 הפלות חוזרות , אני כרגע מטופלת במרפאה להפלות חוזרות בתה"ש אני בשבוע 16+4 טופלתי עד שבוע 12 בפרגניל 5000 פעמיים בשבוע ,
    עד עכשיו הכל תקין השקיפות יצאה תקינה והכל נראה הולך טוב!
    היום ביצעתי סקירה מוקדמת הכל היה תקין חוץ מ שבלב בחדר שמאל נמצאה נקודה היפר אקוגנית 1מ"מ האם אני אמורה לדאוג ? הרופא אמר לי שאין כל סכנה בממצא זה.
    האמת גם שאלתי על המין והוא אמר לי בת למרות שאני לא ראיתי כלום והוא אמר שהיה קשה לראות והוא לא ראה בבירור,האם יש עודמקום לטעיות? אנחנו ציפינו לבן (ישלי כבר בת מקסימה בבית)
    אודה לך עם תוכל להגיד לי עם אני אמורה לדאוג בגלל הממצא בלב ועם אכן יש עוד מקום לתקווה בקשר למין(למרות שגם עם זו בת תתקבל בברכהאחרי ככל כך הרבה הפלות)
    מחכה לתשובה
    תודה מראש
    יהודית 

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מודאגת!!!

הוספת תגובה

• ליהודית

ד''ר ראובן שרוני
    12/02/2010

שלום יהודית,
    מוקד אקוגני בלב כממצא מבודד אינו מעלה משמעותית את הסיכון לעובר
    ברב המקרים קביעת המין בסקירה מוקדמת הינה אמינה. אבל טעויות תמיד יהיו אם כי האפשרות לכך נמוכה. במקרה שלך נאמר על ידי הבודק שלא ראה בבירור ואז סיבוי גדול יותר למין אחר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו