מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מודאגת!!!יהודית08/02/2010
שלום רב!!
אני יהודית בת 28 !! ישלי ילדה מדהימה בת 6 ואני אחרי 5 הפלות חוזרות , אני כרגע מטופלת במרפאה להפלות חוזרות בתה"ש אני בשבוע 16+4 טופלתי עד שבוע 12 בפרגניל 5000 פעמיים בשבוע ,
עד עכשיו הכל תקין השקיפות יצאה תקינה והכל נראה הולך טוב!
היום ביצעתי סקירה מוקדמת הכל היה תקין חוץ מ שבלב בחדר שמאל נמצאה נקודה היפר אקוגנית 1מ"מ האם אני אמורה לדאוג ? הרופא אמר לי שאין כל סכנה בממצא זה.
האמת גם שאלתי על המין והוא אמר לי בת למרות שאני לא ראיתי כלום והוא אמר שהיה קשה לראות והוא לא ראה בבירור,האם יש עודמקום לטעיות? אנחנו ציפינו לבן (ישלי כבר בת מקסימה בבית)
אודה לך עם תוכל להגיד לי עם אני אמורה לדאוג בגלל הממצא בלב ועם אכן יש עוד מקום לתקווה בקשר למין(למרות שגם עם זו בת תתקבל בברכהאחרי ככל כך הרבה הפלות)
מחכה לתשובה
תודה מראש
יהודית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליהודית
ד''ר ראובן שרוני12/02/2010שלום יהודית,
מוקד אקוגני בלב כממצא מבודד אינו מעלה משמעותית את הסיכון לעובר
ברב המקרים קביעת המין בסקירה מוקדמת הינה אמינה. אבל טעויות תמיד יהיו אם כי האפשרות לכך נמוכה. במקרה שלך נאמר על ידי הבודק שלא ראה בבירור ואז סיבוי גדול יותר למין אחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)