מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שק חלמון ללא עובר שבוע 8 לפי הווסתדגנית10/02/2010
שלום תאריך וסת אחרון הייתה 15/12/09 /
בבדיקות ההריון ביתית28/1/10 ו29/1/10- התגלה פס בהיר.
לאחר 3 ימים עשיתי בדיקת בטא שהראתה 718 האחות הריון אמרה שכנראה מדובר בהריון צעיר ושהביוץ היה מאוחר ולכן נתנה לי לעשות בדיקת דם נוספת כעבור שבוע בתאריך ה7/2/10 שהראתה בטא מעל 15200 אתמול הלכתי לבדיקת אולטרסאונד ושם נצפה שק חלמון ללא עובר.
הרופא לא נראה אופטימי במיוחד בעיקר מפני שלפי וסת אני בשבוע 8 ואמר לי שיתכן ומדובר בהריון לא תקין או שהביוץ היה מאוחר והוא בספק.... נורא התאכזבתי
עלי לעות שתי בדיקות בטא נוספות ובעוד שבוע בדיקת אולטרסאונד חוזרת.
האם יש מקום לאופטימיות ???
אני ממש מדוכאת:( גם עברתי הפלה טבעית לפני כ-4 חודשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללגדנית
ד''ר ראובן שרוני13/02/2010שלום דגנית,
בערכים אלו של ההורמון הייתי מצפה לראות הריון אם הוא תקין
מעבר להכנה הנפשית בודאי הונחת לבצע בדיקות נוספות או לפנות לחדר מיון אם מופיעים כאבים או דימום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)