מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום ד"ר!טלי13/02/2010
ביצעתי 2 בדיקות ביתיות לזיהוי הריון שהוכיחו תוצאה חיובית בשניהם אחרי שיש לי איחור של כמעט שבוע. הלכתי לרופא שנתן לי לעבור בדיקות גנטיות בבלינסון עפ"י מוצא שלי ושל בעלי. זהו הריון ראשון שלי ואני קצת מודאגת, אני צריכה לעבור מחר בדיקת דם, ורציתי לשאול אותך מה כמות הבטא שצריכה להיות? ומתי אפשר יהיה לראות משהו באולטרא סאונד שהכל תקין? יש לציין כי אני בשבוע 5 פלוס 4 ימים...
אודה על תשובתך המהירה וכל טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לטלי
ד''ר ראובן שרוני13/02/2010שלום טלי,
ברמת bhCG שמעל 1500 צריך לראות הריון תקין
בהתייחס לשבוע ההריון, הרי בשבוע 5.5 ניתן לראות הריון תקין באולטרה סאונד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר....חזרתי מהרופא...
טלי14/02/2010היי ד"ר בוקר טוב ותודה על תשובתך המהירה והמעודדת.
חזרתי כעת מהרופאה שעשתה לי אולטרא סאונד, אך היא ראתה שק הריון כולל חלמון. אך ללא עובר (קוטב עוברי) וגם ללא דופק. היום כעיקרון יהיו לי תשובות של תוצאות הכמות של בדיקת הבטא...
נראה לך שההריון תקין אם זה מה שנראה כעת?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)