מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דופק עוברחיובית04/03/2010
שלום דר'
ביצעתי הזרעה + השבחה ב - 2/2/10 לאחר סבב טבעי ( ללא הורמונים) .
היום שבוע 6 + 2 ביצעתי אולטרסאונד ראשון אך עדיין לא נצפה דופק , למרות שהטכנאית אמרה כי אם מתקרבים יש תחילת דופק אך איטי מאוד אך לא רצתה לציין זאת . ואמרה לי לבוא בעוד שבוע .
להלן התוצאות :
מס' שק :1 מס' עובר :1 קוטר :18 שבוע: 6+1
לגבי עובר : 1. שק חלמון : כן . קוטר :2.2 , סי.אר,אל - 2.2 . שבוע :5+5
שחלה ימנית:נצפתה מירקם תקין
שחלה שמאלית נצפתה , בתוכה גופיף צהוב הריוני .26 מ"מ , 22 מ"מ
אין נוזל בדוגלאס
באופן כללי : הטכנאית אמרה כי זה הריון צעיר .
מה דעתך דר'
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולטרהסאונד בגיל הריון צעיר
ד``ר רון ברדין05/03/2010שלום רב
תשובת הטכנאית בהחלט מקובלת .בשבוע גבולי זה מבחינת הדופק ניתן לעיתים לראות דופק עוברי ולעיתים לא. תלוי גם בסוג המכשיר. נכונה לדעתי גישתה הזהירה של הבודקת ואכן מומלץ שתיתאזרי בסבלנות עוד 7-10 ימים ובבדיקה הבאה מצפים לראות הדופק העוברי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה שבוע אני ?
חיובית06/03/2010תודה דר' על תשובתך..
אני מאוד מבולבלת את ספירה השבועות
1. שאומרים שבוע 6 + כמה ימים האם אומרים שבוע 6 או שבוע 7 ?
2. הטכנאית רשמה שגודל העובר מתאים ל - 5 שבועות + 5 ימים . אך הספירה שלי לפי יום ההזרעה ( על בסיס טיפול טבעי ) הוא 6+ שבועות + יומיים . לפי מה אני סופרת את השבועות לפי הספירה שלי או לפי הטכנאית ?
נא עזור לי דר '* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)