טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אני בשבוע 19 להיריון ועשיתי בדיקת סקירת מערכות שנאמר לי כי הכל תקין. בפועל בתשובות הסקירה בלב, נמצא ממצא " בחדר שמאל של הלב נמצאה נקודה היפר אקוגנית 1 מ"מ ". הרופא המטפל שלי טען שלפי הסקירה והבדיקות המקדימות, דקיפות עורפית וחלבון עוברי הממצאים תקינים ואין צורך לעשות מי שפיר אך זו החלטה שלי. אשמח להבין מה משמעות הממצא והאם יש צורך לעשות בדיקת מי שפיר , מאחר וממצא זה לא תקין . לפי הרופא שלי, אני חייבת להחליט תוך יום-יומיים על ביצוע הבדיקה. נא עזרתכם. תודה,מיטל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הנקודה היפראקוגנית בלב הינה עיבוי של מיתר תקיןן בחדר הלב השמאלי. בעבר, ולא כיום, הממצא נחשב לסימן רך המחשיד לסיכון יתר לתסמונת דאון. לכן המליצו בעבר על דיקור מי שפיר לאור ממצא זה. כיום הממצא אינו נחשב כמעלה סיכון לתסמונת דאון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד