שאלה מאוד מאוד דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה מאוד מאוד דחופה
    מיכל
    09/03/2010

אני בת 29. בשבוע 22 הריון ראשון לאחר IVF רביעי.בשבוע ה10 היה דימום חזק ואושפזתי בגלל הימטומה בגודל של 10 ס"מ-בדופן אחורית. לפני 3 שבועות נמצא מעי אקוגני. בבדיקות גנטיות אני נשאית ל CF ובעלי לא נשא. בדיקת חלבון עוברי תקינה. היום נמצא גם מוקד אקוגני חדר שמאלי וההמטומה בגודל 4.6 ס"מ. האם מומלצת בדיקת מישפיר למרות הסיכון? כמה מעלה נוכחות ההימטומה את הסיכון?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה מאוד מאוד דחופה

הוספת תגובה

• ממצאים נוספים

מיכל
    09/03/2010

לפי הבדיקה היום נמצא גם שמי השפיר אינם צלולים כנראה בגלל דימום וקיימת "תנגודת מוגברת בעורק רחם שמאל"

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למיכל

ד``ר רון ברדין
    10/03/2010

מיכל שלום
    לגבי שאלתך בצורך בביצוע דיקור מי שפיר אני ממליץ שתבצעי זאת באופן מסודר במסגרת של ייעוץ גנטי. הנתון המעודד הוא כמובן נסיגה משמעותית בגודל ההמטומה מ 10 ס"מ ל4.6 ס"מ.
    לגבי הסיכון בדיקור מאחר ויש נסיגה בגודל ההמוטומה דיקור שלא באיזור ההמטומה סביר שיצמצם הסיכונים. כמו כן מאחר ואת בשבוע יחסית מתקדם אני מציע שתשקלי עם הגנטיקאי את דחיית עיתוי הדיקור לשבוע מתקדם כ 31-32 שבועות במידה ותהייה המלצתו לדיקור חיובית
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו