טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אני בהיריון ראשון לאחר IVF. בשבוע 13 היו לי דימום דם טרי ליום אחד וסבלתי מכאבי בטן. לשניהם לא נמצאה הסיבה. נאמר לי בסקירה מוקדמת או אצל רופא פרטי לסיכון- "צוואר ארוך וסגור". 2 הבדיקות היו שבוע לאחר הדימום. בשבוע 16 נעלמו הכאבים ובשבוע 21 חזרו. שוב לא ידועה הסיבה. יחד עם זאת בבדיקה וגינלית במוקד נכתב אורך צוואר הרחם 36 מ"מ, ארוך וסגור. (אני זוכרת כי בסקירה או אצל רופא פרטי בשל הדימום -נאמר לי בע"פ 50 מ"מ). האם אורך זה תקין בשלב זה? האם יכול להיות כי צוואר הרחם התקצר? שמירה? כל כמה זמן צריך לבדוק ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד