טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אני בת 26.5, הריון ראשון, שבוע 23, עברתי בדיקת סקירת מערכות מאוחרת שבה נמצא כי לעוברי יש מעי היפראקוגני בדרגה 1 - 2 והרחבה של לולאות המעי. כמו כן, אני נשאית של CF(DF508) ובעלי אינו נשא של CF כלל. אני מחכה לטופס 17 על מנת להיות מחר בסקירה נוספת שעליה המליץ שלי הרופא בבית חולים "ברזילי". מה זה אומר בדיוק מעי היפראקוגני? ומה הקשר של CF לכל זה? יום טוב ובשורות טובות לכולם, אבישג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מעי היפר אקוגני הינו מעי שבבדיקת אולטראסאונד תמונתו "לבנה ובוהקת" יחסית למעי רגיל, והלובן דומה לזה של עצם. לפי הניסיון בספרות, במקרים של מחלת CF, קיימת שכיחות יתר של מעי היפראקוגני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מבכירי הגניקולוגים ומחלוצי טיפולי הפריה החוץ גופית בארץ. כיום הינו סגן מנהל היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים בילינסון. את טיפולי ההפריה החוץ גופית IVF, מבצע במטופליו בבית החולים אסותא בתל אביב. מומח... קרא עוד