סקירה ראישונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סקירה ראישונה
    חסויה
    06/04/2010

הלכתי לסקירה ראישונה העובר היה הפוך באותו יום היה לי כאבים והרופא רשם שהסקירה היתה קשה עקב רגישות בבטן הרופא פשוט ניסה להעיר את העובר עם המכשיר של האולטרסאונד ביקש שאתן מכות בבטן שהעובר יתהפך ואמרתי לו ד"ר בוא נדחה את הסקירה הבדיקה קשה לי והוא
    המשיך וסימן את האברים לא יודעת אני פשוט לא שקטה מהסקירה האם לבצע סקירה או לחכות לסקירה המורחבת ????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סקירה ראישונה

הוספת תגובה

• לחסויה

ד''ר ראובן שרוני
    09/04/2010

שלום חסויה,
    אם הרופא סיכם את הבדיקה נראה שראה את כל המערכות לשיטתו
    אני מבין שברצונך לבצע סקירה נוספת לצורך השקט הנפשי שלך ושיפור החוויה
    האם לבצע סקירה נוספת זו החלטה שלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך...

חסויה
    15/04/2010

בכל זאת לאור תשובתך החלטתי לבצע למזלי סקירה חוזרת אצל רופא אחר למרות היותי בשבוע 17 וחמישה ימים רק הרופא שם את המכשיר ולא נראה דופק העובר מת בבטן לפני שבועיים ביום הסקירה הראישונה שהוא לא זז התברר שהתינוק היה במצוקה ומת בסקירה הוא היה מנופח ונזדקקתי ללידה - אז למה הרופא לא ראה זאת אם רשם שהבדיקה קשה טכנית עקב מנח העובר האם אפשר היה לראות את מצוקתו לפי זה זלא זז בבדיקה מה אפשר לעשות בשבוע 16 ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחכה לתשובתך ??????

חסויה
    18/04/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחסויה

ד''ר ראובן שרוני
    23/04/2010

שלום חסויה,
    ראשית אני משתתף בצערך וצר לי על הנסיבות בהן אנו מתכתבים
    אינני יודע מה היו ממצאי הבדיקה הראשונה אולם התוצאה הסופית הינה נדירה יחסית לעומת סקירות בהן העובר אינו מתהפך כשזה ה"סימן" היחיד
    נכונה הנקודה שהעלת בסוף שמה כבר ניתן לעשות בשבוע 16

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו