מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- Amniotic Sheetנועה11/04/2010
שלום רב!
אני בשבוע 4+16, הריון ראשון ללא הפלות. ביצעתי סקירת מערכות מוקדמת השבוע.
ממצאי הבדיקה: ע"פי הרופא העובר תקין אך אובחן אצלי "Amniotic Sheet" כאשר הרופא הוסיף (בכתב ובעל-פה) כי "בד"כ ללא משמעות רפואית".
לשאלתי האם יש צורך לעשות מעקב נוסף ותדיר יותר עד לסקירת המערכות המאוחרת, נעניתי בשלילה ונאמר לי שאין לי מה לדאוג בעיקרון.
אנא, עזרו לי לעשות סדר בבלאגן, מה ההבדל בין "Amniotic sheet" ל "Amniotic Band" והאם בכל זאת יש מקום לדאגה?!? (בכל זאת, הבנתי שההיסטריה שאני שרויה בה לא בדיוק תורמת לקטנצי'ק...)
תודה מקרב לב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנועה
פרופ` ישראל מייזנר12/04/2010יש לשאול את הרופא למה התכוון. ברוב המקרים, מה שנרשם כ amniotic band אינו הבנד האמיתי שעלול לגרום לבעיות בעובר כולל פגיעות רבות בעיקר בגפיים. הרופא התכוון ככל הנראה לפס של קרום השפיר או לקפל שלו, שהינו באמת ממצא חסר משמעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)