היקף ראש קטן בשבוע 39+ 3

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היקף ראש קטן בשבוע 39+ 3
    רעות
    12/04/2010

עכשיו הייתי אצל הרופא שאמר שהיקף הראש קטן והפנה אותי לייעוץ גנטי... עד כה כל הבדיקות היו תקינות, וגם עכשיו היקף הבטן והירך מתאימים לגיל ההריון. בהיקף הראש כתוב שמתאים לשבוע 35.6 כשעשיתי את האולטרסאונד בשבוע 39.

האם זה ממצא מדאיג? מדוע הוא הפנה אותי לייעוץ גנטי- מה אני יכולה לעשות עם מידע כזה 4 ימים לפני התאריך לידה שלי? הרופא הגנטי לא הסכים לקבל אותי אז עכשיו מה אני עושה ולמי לפנות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היקף ראש קטן בשבוע 39+ 3

הוספת תגובה

• לרעות,

פרופ` ישראל מייזנר
    12/04/2010

הפער אותו את מציינת אינו מחייב בהכרח בעיה בעובר. ככל שהעובר גדול יותר ונמוך באגן, כך מדידתו קשה יותר ובהחלט יתכן שהראש לא נמדד כיאות עקב המגבלה הטכנית.
    ללא קשר לכך, בשבוע בו את נמצאת ברור שאין מה לעשות, ולכן לא הייתה כל סיבה להפחידך לפני הלידה. מנסיוני, הפרש כזה של מדדי הראש בשבוע בו את נמצאת, בד"כ הינו בגדר התקין, בגבול הנורמה התחתון, ואינמ מצביע על מיקרוצפלוס = ראש קטן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו