היקף ראש גדול בעובר הערכת משקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היקף ראש גדול בעובר הערכת משקל
    maya
    25/04/2010

שלום בהערכת משקל שבוע 32 נמצאו מדדי של היקף ראש התואם תחיל שבוע 36 אך עם זאת ירך ובטן תואמים שבוע 34 - כלומר העובר כולו גדול אך הראש במיוחד. יש לציין כי לבעלי היקף ראש של 60 ס"מ, אין סוכרת הריון. האם בהנחה שחדרי המוח והצרבלום במבנה תקין הכל בסדר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שכחתי לציין שאני מטופלת באלטרוקסין

maya
    25/04/2010

שכחתי לציין שאני מטופלת באלטרוקסין בשל תת פעילות גבולית של בלוטת התריס - האם יש לזה קשר לראש הגדול?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• "ראש גדול"

ד``ר רון ברדין
    25/04/2010

מיה שלום
    ערכי היקף הראש היו מאפשרים לי להתייחס באופן מדוייק יותר להאם יש משמעות כלשהיא בפער. אכן בנוכחות אנטומיה תקינה וראש גדול לאחד מבני הזוג כניראה שזהוא המיטען הגנטי של העובר כלומר מכוון לכך שהעובר גדול ללא בעיית רקע. רצוי שתמשיכי מעקב גדילה ואם תרצי התייחסות נוספת שילחי לי מדדי היקף הראש
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היקף ראש גדול במיוחד

שי
    13/07/2010

אתמול היה לנו בדיקה בתל השומר במחלקת אולטרסאונד והממצאים לגבי המשקל וגודל הראש הם כדלהלן

אנו בשבוע 35 ו2 ימים

משקל 3.450 מתאים לשבוע 38

היקף ראש 35.4 ס"מ מתאים לשבוע 41

היקף הראש שלי ושל אשתי 58 ס"מ (מעל הממוצע)

לא מצאו נוזלים, גודל החדרים במוח : 1 8.2 מ"מ 2. 9 מ"מ

האם יש הסבר לתופעה, מה כדאי לבדוק?

שי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו