מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היקף ראש גדול בעובר הערכת משקלmaya25/04/2010
שלום בהערכת משקל שבוע 32 נמצאו מדדי של היקף ראש התואם תחיל שבוע 36 אך עם זאת ירך ובטן תואמים שבוע 34 - כלומר העובר כולו גדול אך הראש במיוחד. יש לציין כי לבעלי היקף ראש של 60 ס"מ, אין סוכרת הריון. האם בהנחה שחדרי המוח והצרבלום במבנה תקין הכל בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין שאני מטופלת באלטרוקסין
maya25/04/2010שכחתי לציין שאני מטופלת באלטרוקסין בשל תת פעילות גבולית של בלוטת התריס - האם יש לזה קשר לראש הגדול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה"ראש גדול"
ד``ר רון ברדין25/04/2010מיה שלום
ערכי היקף הראש היו מאפשרים לי להתייחס באופן מדוייק יותר להאם יש משמעות כלשהיא בפער. אכן בנוכחות אנטומיה תקינה וראש גדול לאחד מבני הזוג כניראה שזהוא המיטען הגנטי של העובר כלומר מכוון לכך שהעובר גדול ללא בעיית רקע. רצוי שתמשיכי מעקב גדילה ואם תרצי התייחסות נוספת שילחי לי מדדי היקף הראש
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיקף ראש גדול במיוחד
שי13/07/2010אתמול היה לנו בדיקה בתל השומר במחלקת אולטרסאונד והממצאים לגבי המשקל וגודל הראש הם כדלהלן
אנו בשבוע 35 ו2 ימים
משקל 3.450 מתאים לשבוע 38
היקף ראש 35.4 ס"מ מתאים לשבוע 41
היקף הראש שלי ושל אשתי 58 ס"מ (מעל הממוצע)
לא מצאו נוזלים, גודל החדרים במוח : 1 8.2 מ"מ 2. 9 מ"מ
האם יש הסבר לתופעה, מה כדאי לבדוק?
שי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)