טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת 24 בשבוע ה-36 להריוני. לפני חודש בערך אמרו לי שיש לי ריבוי מי שפיר נשלחתי לבדיקות- סכרת, אקו לב ואולטרסאונד מכוון כל הבדיקות ייצאו תקינות לאחר ביקור אצל הרופא המטפל הוא הפנה אותי לייעוץ גנטי ולדיקור מי שפיר (כמות מי השפיר - 270 מ"מ) מה הסיכויים שיש לעובר מום לאחר שכל הבדיקות תקינות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הסיכוי למום סטרוקטורלי קטן ביותר, וכנ"ל לגבי מום כרומוזומלי. אין לי ספק שביעוץ הגנטי יתנו לך את המספרים המדויקים לסיכון, ואז תוכלי לשקול אם תחפצי בדיקור בשבוע כה מאוחר!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר