טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שאלה לפרופ' מייזנר - שלום רב, אשמח מאוד לקבל את חוות דעת בנדון: בסקירה המאוחרת שעשיתי בשבוע ה-23, הרופא גילה ציסטה בצד השמאלי של המוח בגודל 3.6 מ"מ (הציסטה לא הייתה בסקירה המוקדמת). כל הבדיקות עד עכשיו היו תקינות ולכן הרופא אמר שכנראה מדובר בממצא חסר משמעות אשר אמור להיעלם עד השבוע ה-26. כיוון שהיה לנו מקרה של מיקרוצפליה במשפחה, אני לא יכולה להתעלם מהממצא הנ"ל. רופאת הנשים המטפלת הפנתה אותי לבירור גנטי (אני ממתינה לתוצאות של בדיקת קריוטיפ) ולסקירה חוזרת מכוונת למוח בבלינסון (בשבוע 25). מתי הציסטה אמורה להיעלם? בהנחה שהיא אכן תיעלם, האם מדובר בממצא חסר משמעות או שיש לכך השלכות שאנו אמורים לדעת? בנוסף, האם יש אפשרות לקבוע את הסקירה אצלך או שרק אם אנו פונים באופן פרטי? תודה רבה מראש,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד