מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ראש עובר גדול!רובא10/05/2010
אני בשבוע 36 להריוני, עשיתי בדיקת אולטרהסאונד בשבוע 36.2, להלך התוצאות:
מצג: ראש
BPD: 95 מתאים לשבוע 38.4
HC: 336 מתאים לשבוע 38.4
A.B CIR: 327 מתאים לשבוע 36.4
FEMUR LEN : 71 מתאים לשבוע 36.2
משקל עובר 3080 גר'
מיקום שילייה : פונדלית
הרופא רצה לחכות עוד שבועיים על מנת לבדוק שוב את היקף ראש העובר שלכאורה גדול יחסית לגיל ההריון. לדבריו, במידה והמדידה תעלה על 10 אז רוב הסיכויים כי אצטרך ללדת בניתוח קיסריץ
אני הייתי מעדיפה באמת לחוות את חווית הלידה, מה הסיכונים שאני לוקחת בלידה טבעית עם היקף ראש גדול?? האם יש סיכוי באמת שהעובר לא יעבור דרך האגן? לציין, זהו הריון ראשון.
אשמח לקבל תשובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרובא
ד``ר רון ברדין11/05/2010רובא שלום
לפני פסיקה על דרך הלידה יש בהחלט מקום להמתין להערכת המשקל הבאה ולמימדי הראש
מאחר ואת מאוד מעוניינת לחווות לידה חשוב להדגיש שגם BPD של 10 סמ אינם הוראה חד משמעית ללידה בניתוח קיסרי ואיסור ניסיון לידה וגינלית. בהחלט לגיטימי להתחיל בתהליך הלידה. במידה ויש מהלך היתקדמות שעל פי הגדרות איננו תקין יש לדון בכיווון הלידה בניתוח קיסרי.
אם כן המתיני להערכה הבאה וקבלי החלטות בעצה עם הרופא המטפל
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)