ראש גדול מהממוצא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ראש גדול מהממוצא
    ליה
    11/05/2010

שלום...עד עכשיו כל הבדיקות היו טובות...היום הלכתי לU.S ערכת משקל ומצאו BPD-89 (מתאים לשבוע 36.5)וקוטר הראש 331מ"מ(מתאים לשבוע 37.5) כל השאר תקין...אני בשבוע 33.5 בסוף רשום שזה מתאים לאחוזון 97 לשבוע 38.
    רציתי לדעת מה קורה מה יכול להיות במצב הגרוע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ראש גדול מהממוצא

הוספת תגובה

• לליה

פרופ` ישראל מייזנר
    12/05/2010

הכל תלוי במיקום הראש בזמן הבדיקה. אם הראש נמוך וקשה למדידה אזי התוצאות יכולות להיות לא מדויקות ולהתפרש כלא תקינות. הפרש בן 3 שבועות אינו ממצא נדיר וברב הפעמים אינו מצביע על בעיה בעובר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לליה

ד''ר ראובן שרוני
    15/05/2010

שלום ליה,
    ראשית לגבי הנתונים, נראה לי שציינת פרטים לא מדויקים. הקף הראש 331 ממ ולא קוטר הראש. לא ברור האם תואם אחוזון 50 לשבוע 37.5 או אחוזוןן 97 לשבוע 38
    לכן יש להביא את סיכום הבדיקת ליעוץ גנטי מסודר. ביעוץ יבוררו פרטים אלה. בהנחה שאכן מדובר בהגדלה של הקף הראש, יש לודא מה הקף הראש במשפחה (הורים ילדים נוספים אם יש) ובהמשך לשקול לבצע אולטרה סואנד מכוון למבני המוח. כמו כן תקבלי הסבר מדויק לגבי האפשרויות השונות בהקף ראש גדול של העובר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליה יקרה אני רוצה לכתוב לך משהו

יונית מטרסו
    17/05/2010

שלום לך
    זה נראה נהדר עובר והיקף ראש
    תשמחי
    תעקיפי את הראש שלך ושל בעלייך ותראי ,ראש גדול או קטן ותראי שזה גדול
    פשוט העובר נתן גדילה יפה
    וזה בגדר הנורמה
    וזה לפי הסקריים והקריאה שלי
    ואני אמתין לתשובה של המומחים פה לראות עם אני צודקת
    חוץ מי זה עםהיו בעיות היו מפנים אותך לבדיקות
    אלללללללללל לתדאגייייייייייייייייייייייייי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו