טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
במהלך ביקור בבית חולים תל השומר בשל כאבי בטן תחתונה ולאחר בדיקת us נמסר לי כי קיים ריבוי של מיי שפיר = 24.
למחרת ביצעתי סקירת מערכות שלישית (ד"ר מלינגר), וכמות מיי שפיר, על פי הבודק, עמדה על 15.
שאלתי היא :
האם יכול להיות שינוי כל כך "קיצוני" בתוך יממה ? ואם לא - האם בהכרח אחד מהרופאים טעה ? איך אני יכולה לדעת מי מהם צודק, כי הבנתי שריבוי מיי שפיר מצריך מעקב ?
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
יכולים להיות הבדלים בין בדיקה לבדיקה אם כי השינוי במיקרה זה תוך יממה גדול מידי. איני יודע מי בדק אותך בבדיקה הראשונה אך דר' מלינגר הינו בעל ניסיון רב באולטרסאונד וכיון שהוא גם האחרון שבדק הייתי מקבל את בדיקתו כאמינה. כדי לא להישאר עם ספק או חשש לא יזיק להסתכל שוב על כמות מי השפיר תוך 1-2 שבועות. שבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר