טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום בהריון במחלקת מומים שבועיים לפני הלידה עשו לי אולטראסונד וגינלי על המוח האחורי במשך עשרים דקות מה שקרה היום הילדה בת שנה ויש לה הפסחה אחורית כמה זמן עד שהשיער יגדל ?? ולמה לא עושים בהריון מתקדם אולטראסונד וגינלי ??????? תודה יונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
יונית שלום רב אין לי הידע לענות לך מתי יגדל השיער . אני מציע שתתיעצי בעניין עם רופא הילדים. מסופקני אם לבדיקת האולטרהסאונד קשר לכך. לגבי סונר וגינלי בשלבי הריון מתקדם בהחלט מבצעים על פי הצורך. אחד מהמיקרים הוא הדמיית המח כאשר העובר במצג ראש ולא ניתן לראות טוב אם הבדיקה מבוצעת בגישה בטנית. קיימות הוריות נוספות לבדיקה וגינלית בשבועות מתקדמים בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד