מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עיכוב גדילהמילה19/05/2010
שלום רב!עשיתי סקירה מאוחרת בשב 23 ו2 ויצאו תוצאות מדאיגות:
BPD 49 (20.5
היקף ראש 193 (21.4)
היקף בטן 171 (22.0)
עצם הירך 40 (22.6)
צרבלום tcd 23 (21.2)
גיל הממוצע ע"פ מדידות 21.63
OOD 35 מ"מ מתאים 22.1 שב.
טיביה 36 מ"מ הומרוס 40 מ"מ אולנה 36מ"מ רדיוס 32 משקל 484 גרם.
ברור לי שאצטרך בירורים נוספים.האם העובדה שהמימדים הבעיתים במיוחד הם מימדי הגולגולת והמוח? מה זה עלול לנבא?עשיתי מי שפיר עקב הגיל (36) והתוצאה תקינה.סקירה מוקדמת ושקיפות עורפית היו תקינות.אני נמוכה יחסית (155) וישלי 2 בנים בראים.הריון הזה עם בת.בתודה מראש מילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מילה
ד``ר רון ברדין21/05/2010מילה שלום רב
מאחר ויש פער במדדי הראש של כשבועיים רצוי שלפני כל בירור מעמיק נוסף תבצעי הערכה נוספת בטווח של לא פחות משבועיים מבדיקה קודמת. זאת על מנת לתקף את תוצאות הבדיקה ולראות האם עיקבי/מחמיר או שיימצא שמדדים תואמים. במידה ופער גדל יהיה צורך בבירור מכוון ואשמח לענות לך בהתאם להערכה הבאה. אין ספק שהעובדה שתוצאות דיקור מי השפיר ובקירת מערכות מוקדמת תקינים מצמצמים חלק מהאפשרויות ה" לא טובות" לפער זה. חשוב לודא שוב שאכן לא היה פער בגיל הריון גם בבדיקות המוקדמות בעיקר בשליש ראשון של הריון
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לדר רון ברדין.סקירה נוספת
מילה25/05/2010שלום רב!תודה על התשובה על השאלה הקודמת.בינתים עבר שבוע ועשיתי עוד סקירהגיל ההריון לפי ו.א 24.2
BPD 53 מתאים ל 22.2.
hc 209 מתאים ל23.1 AC 198 מתאים ל24.4 .FEMUR 23 מתאים ל24.2 .
L.V.W. 2.8 MM . ?M 4.8 MM .צרבלום 24.9 ממ מתאים ל22.5.משקל 665 גרם.OOD 35.9 מתאים ל22.6.ברור לי שהתוצאות טיפה מרגיעות .אבל אשמח לקבל חוות דעת.הומלץ לי גם לבצע TORH.בתודה מילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)