חדר מוח מורחב- עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חדר מוח מורחב- עזרה
    יעל
    21/05/2010

שלום,

אני בשבוע 23 להריון, כל הבדיקות עד כה יצאו תקינות. לפני מס' ימים עברתי סקירת מערכות מאוחרת בה נמדד חדר ליטראלי שמאלי 9.3 מ"מ והומלץ לי מעקב עוד שלושה שבועות. אני מעוניינת לבצע בדיקה נוספת אבל אני לא יודעת איזו בדיקה מתאימה כדי לשלול בעיות מוחיות אצל העובר. עוד שבוע וחצי יש לי תור לרופא הנשים שלי אבל אני במתח עצם, מה זה אומר? האם זה שכיח? האם שווה לחכות שלושה שבועות או לפעול כבר עכשיו?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חדר מוח מורחב- עזרה

הוספת תגובה

• ליעל

ד''ר ראובן שרוני
    22/05/2010

שלום יעל,
    הרחבה של חדרי המוח מוגדרת מעל 10 ממ במשך כל ההריון. אולם במידה וקיימת קרבה לערך זה מומלץ מעקב לוודא שחדרי המוח לא ממשיכים בהתרחבות
    בהנחה שמהך ההריון היה תקין ושכל שאר הבדיקות כולל סקירת המערכות באולטרה סאונד הינן תקינות (מה רוחב החדר השני?), יש להמתין לבקורת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדקתי...

יעל
    22/05/2010

לא מצויין בדפי הסקירה שקיבלתי מה רוחב החדר השני... במצב כזה עדיף ששני החדרים יהיו באותו גודל או שהחדר השני יהיה קטן יותר? האם גודל הרש מושפע מכך? מכיוון שכל הנתונים תקינים לשבוע בו אני נמצאת...
    מנסה למצוא דרך להירגע... (הריון ראשון אחרי טיפולי פוריות של שנתיים).
    תודה, יעל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו