מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נמצאת בלחץ וזקוקה להתייעצותדפנה28/10/2007
אני נמצאת בתחילת ההריון, תאריך וסת אחרון: 15.9.07. ביום רביעי האחרון הייתי אצל הרופאת נשים ולא נצפה דופק, היא אמרה שהיא לא בטוחה האם אני בשבוע 4 או 5. יש שק הריון קטן מאוד. יש לי כבר תינוק בן שנתיים בבית ובהריון איתו היו לי את כל סימני ההריון המובהקים: בחילות קשות, כאבים בשדיים, טמטמת הריון וכו'. כעת בהריון הנוכחי אני לא מרגישה שום סימני הריון וזה הדבר שמעט מדאיג אותי.
לפני כשבועיים הייתי חולה, ערכתי בדיוקת הריון שיצאו שליליות ולכן לקחתי רפאפן 1000 במשך מס' ימים, דקסמולים ללילה וליום שאני יודעת שאסורים בהריון. רק כעבור מספר ימים, בהם ראיתי שאין לי וסת, ערכתי בדיקה וגיליתי שהיא חיובית סוף סוף. השאלה שלי האם הכל בסדר עם ההריון ואני סתם לחוצה או שהתרופות שלקחתי יכולות לגרום לבעיות בהתפתחות ההריון ולכן אין לי כל סימני הריון. יש לציין שהיו מעט סימנים בשבועיים האחרונים והם פוחתים. אודה לתשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדפנה
פרופ` ישראל מייזנר28/10/2007התרופות שנטלת אינן פוגעות בהריון, והינן בטוחות, עד כמה שאנו יודעים.
גיל ההריון הינו מוקדם מידי כדי להראות סימנים באולטראסאונד או לבוא לידי ביטוי בסימנים קלינים. הייתי ממתין עוד שבוע ועורך בדיקת אולטראסאונד. חוסר סימני הריון, אינו שולל הריון תקין ברחם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)