נמצאת בלחץ וזקוקה להתייעצות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נמצאת בלחץ וזקוקה להתייעצות
    דפנה
    28/10/2007

אני נמצאת בתחילת ההריון, תאריך וסת אחרון: 15.9.07. ביום רביעי האחרון הייתי אצל הרופאת נשים ולא נצפה דופק, היא אמרה שהיא לא בטוחה האם אני בשבוע 4 או 5. יש שק הריון קטן מאוד. יש לי כבר תינוק בן שנתיים בבית ובהריון איתו היו לי את כל סימני ההריון המובהקים: בחילות קשות, כאבים בשדיים, טמטמת הריון וכו'. כעת בהריון הנוכחי אני לא מרגישה שום סימני הריון וזה הדבר שמעט מדאיג אותי.
    לפני כשבועיים הייתי חולה, ערכתי בדיוקת הריון שיצאו שליליות ולכן לקחתי רפאפן 1000 במשך מס' ימים, דקסמולים ללילה וליום שאני יודעת שאסורים בהריון. רק כעבור מספר ימים, בהם ראיתי שאין לי וסת, ערכתי בדיקה וגיליתי שהיא חיובית סוף סוף. השאלה שלי האם הכל בסדר עם ההריון ואני סתם לחוצה או שהתרופות שלקחתי יכולות לגרום לבעיות בהתפתחות ההריון ולכן אין לי כל סימני הריון. יש לציין שהיו מעט סימנים בשבועיים האחרונים והם פוחתים. אודה לתשובתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לדפנה

פרופ` ישראל מייזנר
    28/10/2007

התרופות שנטלת אינן פוגעות בהריון, והינן בטוחות, עד כמה שאנו יודעים.
    גיל ההריון הינו מוקדם מידי כדי להראות סימנים באולטראסאונד או לבוא לידי ביטוי בסימנים קלינים. הייתי ממתין עוד שבוע ועורך בדיקת אולטראסאונד. חוסר סימני הריון, אינו שולל הריון תקין ברחם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו