טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בבדיקת האולטרסוונד הראשונית נקבע : גיל הריון לפי ו.א 7 שבועות מלאים גיל הריון לפי us 6+6 האם ניתן לדעת מתי היה הביוץ וההפריה אצלי?? מהי הסטייה האפשרית בחישוב כזה? האם ייתכן -ע"פ נתונים אלו- שהיה לי ביוץ מוקדם מאוד (בימים 5-6 למחזור)?
אני מעוניינת לדעת מתי נכסתי להריון.
תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בוקר טוב עוד פעם זאת אני ענת, לפי הנתונים שמסרתי בהודעה הקודמת: גיל ההריון 7 שבועות וגיל האולטרסוונד 6+6. אם היה ביוץ מוקדם מוקדם (יום 5-6 למחזור) האם גם אז שני הגילאים יהיו זהים??
תודה על המענה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד