האם הריון תקין?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם הריון תקין?
    ליז
    05/11/2007

שלום רב,
    אני בת 33 וכרגע בהריון 3.
    הריון ראשון - לידה רגילה,הריון שני קיסרי עקב מצב עכוז.
    30.9.07 מחזור אחרון אך יש לציין שמאחר ואני שומרת נידה קיימתי יחסים ב- 10/12/07 ולא לפני.
    ביום חמישי ה- 1/1/07 בלילה פתאומית החלו כאבי בטן באזור התחתון שהיקרינו לכל הבטן. הגעתי לבית החולים שם אחרי הרכבת נוזלים הכאב פסק לחלוטין בתום שעה. רק נותרה לי בטן מאוד נפוחה עם הרגשת מלאות וכבדות. באולטרסאונד גילו נוזל במידה בינונית באגן ,כמובן שלא ראו שק הריון עדיין והבטא עמדה על 103. אושפזתי ל- 3 ימים עם הרגשה כללית טובה (מלבד הרגשת הנפיחות בבטן) והבטא ביום א' ה- 5.11 היתה 350. באולטרסאונד ראו ממצא בשחלה ונוזל באגן ברמה בינונית. שוחררתי למעקב אצל רופא הקופה.
    אנא דעתך,האם מדובר בהריון חוץ רחמי? כרגע אין לי כאבים מלבד החרדה שאופפת אותי,האם מדובר בהריון שאינו מתפתח? ממה נבע הדימום באגן והכאבים שבאו וחלפו מאליהם?
    אודה על תשובתך בהקדם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם הריון תקין?

הוספת תגובה

• הריון תקין לליז

ד''ר יורי פרליץ
    05/11/2007

אני מציע בדיקת BHCG ואולטרהסאונד נוסף בעוד יומיים שלושה.
    אז הרופאים ידעו לבטח מה קורה בדיוק. נכון לעכשיו כל האופציות פתוחות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הריון תקין?

ליז
    06/11/2007

שלום רב,
    בהמשך לתשובתך בדיקת בטא מהיום 6/11/07 הינה 808 כאשר ביום א' היתה 350.
    האם ניתן להסיק מכך שההריון תקין ?
    תודה על תשובתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו