טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אמנם ילדתי לפני מס' חדשים אבל זה עדיין מטריד אותי.. היו לי צירים (שהפסיקו) משבוע 34 וכשהגעתי למיון היו ירידות בדופק. הייתי בבי"ח שבוע עד ששוב ירד הדופק ונכנסתי לזרוז. בחדר לידה ירד הדופק 3 פעמים. פעם אחרונה עד ל-80 ואז ילדו לידה מכשירנית. התינוק בסדר גמור אבל אני עדיין מודאגת ועוקבת אחר ההתפתחות שלו קצת בהיסטריה. האם יש עוד סיכוי לבעיות ? או שאם עד כה הכל בסדר (נבדק ע"י רופא ילדים) אז אני יכולה להסיר דאגה מליבי ? האם הסיכוי שגם בהריון הבא שלי יהיו ירידות בדופק גדול יותר ממשהי שזה לא קרה לה בעבר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד