שלום, מין העובר באולטראסאונד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום, מין העובר באולטראסאונד
    הילה
    03/07/2010

שאלה שמטרידה אותי, אשמח לתשובה:
    שבוע 14+3, הריון שני תאומים לא זהים. עשיתי לפי יומיים בדיקת אולטראסאונד לגילוי מין העוברים.
    הרופא ניסה גם תלת מימד וגם וגינאלי והראשון היה ללא ספק לדבריו בן. את השני היה קשה לגלות ואחרי מאמצים רבים (תודות לרופא המקסים שלי) הוא ראה בוגינאלי שזו בת.. בגלל הספקות ושהיה קשה לראות אני שואלת: מה הסיכוי שטעה? אני יודעת שלפעמים חושבים בן ואז רואים בת אבל האם ההיפך גם יכול לקרות? לפי מה שהוא אומר הוא בטוח 98% אבל משהו בי לא שקט... בבקשה תגידו לי אם יש פה מקום לטעויות... תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הילה

ד``ר רון ברדין
    04/07/2010

הילה שלום רב
    לרוב ניתן לראות מין העובר בשבוע הנ"ל. ישנם מצבים בהם לא ניתן לקבוע בבירור ומחכים לגדילת העובר אלא אם ישנה בעייה ספציפית . מאחר ובתחום הרפואה לא ניתן לדבר במושגי שחור/לבן תמיד או אף פעם אזי יכולות להיות טעויות אך אם הרופא המבצע ציין שראה ונקב במיני העוברים הרי שהסבירות שצודק היא המובילה........
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו