טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שאלה שמטרידה אותי, אשמח לתשובה: שבוע 14+3, הריון שני תאומים לא זהים. עשיתי לפי יומיים בדיקת אולטראסאונד לגילוי מין העוברים. הרופא ניסה גם תלת מימד וגם וגינאלי והראשון היה ללא ספק לדבריו בן. את השני היה קשה לגלות ואחרי מאמצים רבים (תודות לרופא המקסים שלי) הוא ראה בוגינאלי שזו בת.. בגלל הספקות ושהיה קשה לראות אני שואלת: מה הסיכוי שטעה? אני יודעת שלפעמים חושבים בן ואז רואים בת אבל האם ההיפך גם יכול לקרות? לפי מה שהוא אומר הוא בטוח 98% אבל משהו בי לא שקט... בבקשה תגידו לי אם יש פה מקום לטעויות... תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הילה שלום רב לרוב ניתן לראות מין העובר בשבוע הנ"ל. ישנם מצבים בהם לא ניתן לקבוע בבירור ומחכים לגדילת העובר אלא אם ישנה בעייה ספציפית . מאחר ובתחום הרפואה לא ניתן לדבר במושגי שחור/לבן תמיד או אף פעם אזי יכולות להיות טעויות אך אם הרופא המבצע ציין שראה ונקב במיני העוברים הרי שהסבירות שצודק היא המובילה........ בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר