מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אולטרסאונד ללא עוברזוהר15/07/2010
שלום,
לפני כשבוע גליתי שאני בהריון בבדיקה ביתית, באותו יום היה לי תור אצל הגינקולוג עקב איחור במחזור. וסת אחרונה היתה ב8.5.10 , לאחר הפסקת גלולות לפני כחודש וחצי לפני הוסת. ב 31.5 ביצעתי בדיקת ביוץ ביתית (עקב נסיון להיכנס להיריון) ותוצאתה הייתה חיובית.
בביקור אצל הרופא (כעבור 8 שבועות מהוסת האחרונה) נעשתה לי בדיקת דם, שתן וכן אולטרסאונד. בדיקת הדם הצביעה על קיומו של הריון מוקדם (בטא 430). למרות זאת באולטרסאונד לא נצפה עובר כמעט בכלל. כך שכל התוצאות מצביעות על הריון מוקדם ושלא מתאים לשבוע ההריון לפי החישוב שלי. יומיים לאחר מכן ביצעתי בדיקת דם בשנית, והתוצאה הייתה 740, מה שיכול להצביע על התפתחות תקינה.
כעת אני מחכה לבדיקת אולטרסאונד שניה בעוד כשבוע. נכון להיום אני לא מרגישה תופעות חריגות (אין בחילות קשות או הקאות), ואין דימום.
שאלתי היא: מהוא הסיכוי להריון תקין? ומה יכולה להיות הסיבה להיעדר עובר באולטרסאונד?
ואם ההריון אינו תקין, האם האולטרסאונד אמור לעלות על זאת?
תודה רבה,
זוהר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רציתי להוסיף
זוהר15/07/2010רציתי להוסיף שביצעתי בדיקת הריון ביתית יום לאחר האיחור וכשבוע לאחר מכן, ושתיהן היו שליליות. כך שרק לאחר כשבועיים וחצי מהאיחור התגלתה תוצאה חיובית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקצת עידוד
עינב15/07/2010היי.
רציתי לשתף אותך במשהו:
החמזור שלי מעולם לא היה סדיר. פעם אחרונה שקיבלתי מחזור הייתה בתחילת מאי ואחרי כמה שבועות גיליתי שאני בהריון. גם אצלי בדיקת דם ובדיקת שתן הראו תשובה שלילית בהתחלה. לפי החישוב הרופא שלי אמר שמשהו לא תקין, בעיקר כי הבטא גבוהה מאוד ורואים רק שק הריון וההריון לא מתפתח כראוי ועליי לחכות שבועיים!!!
{ וזה אחרי הפלה לפני כשנה... ] מיותר להגיד לך מה עבר עליי ברותם שבועיים . לבסוף; ברוך ה', ההרייון תקין וכן ראו עובר עם דופק לאחר זמן מה. מסתבר שפשוט היה ביוץ מאוחר ויש נשים שאצלן הביוץ לא קבוע ולכן נותנים תאריך משוחזר לגיל ההריון.
מקווה שעודדתי אותך מעט. הכל יכול עוד להיות בסדר.
המון הצלחה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה עינב :)
זוהר15/07/2010קודם כל מזל טוב! :) מאחלת לך הריון קל . ושוב תודה, הצלחת לעודד אותי לפחות עד האולטרסאונד הבא בעוד שבוע. אני כבר שבוע מחפשת כל פיסת מידע שתוכל לעזור... אני מתארת לעצמי שאת יודעת איך ההרגשה.
איחולי,
זוהר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)